Rulouri

Rulouri exterioare

Rulouri exterioare din aluminiu

Rulourile Exterioare din aluminiu sunt mai mult decat un sistem de umbrire si un accesoriu al casei,  acestea indeplinesc  functii benefice pentru  cel care le achizitioneaza. Controlul total aspura dozarii luminii in casa, intimitatea mult lipsita in zonele urbane, izolatie fonica ( 10 decibeli ) si termica care ajuta la reducerea facturilor pe an de 30 %, datorita pernei de aer care se creeaza  intre covorul de lamele si fereastra ca o bariera termica, iar lamele, fiind umplute cu spuma poliuretanica ajuta la pastrarea temperaturii constante care previne pierderea caldurii pe timpul iernii sau conserva  aerul rece din casa pe timpul verii.

Protejeaza tamplaria de intemperii, previne degradarea mobilierului si altor decoratiuni interioare a caror expunere indelungata la soare nu este recomandata.  In cazul celor care locuiesc la parter sau la casa,  ruloul exterior este cel mai bun sistem antiefractie,  avand cu un aspect estetic superior fata de vechile grilaje metalice.

Rulouriile exterioare din aluminiu  au mai multe derivate: aplicate pe tencuiala sau tamplarie cu caseta tesita la 45°, rulouriile exterioare din aluminiu suprapuse :  sistemul opoterm si  sistemul pe buiandrug, cele doua sisteme ofera o izolatie completa caseta, fiind montata odata cu montajul  tamplariei .

Ultimul sistem de rulouri exterioare din aluminiu este cel  tencuibil, ceea ce permite armonizarea perfecta cu fatada imobilului. Componentele rulourilor noastre sunt integral Aluprof  Polonia, fiind de ceea mai inalta calitate.  In toate aceste sisteme,  optional exista posibilitatea incorporarii plasei anti-insecte.  Perioada de viata a rulourilor exterioare din aluminiu este de 20 de ani .

Caseta din PVC

Marimi caseta  230mm/170mm, 230mm/210mm, 255mm/240mm.

Pentru montare, Ancorelor  le-au  fost proiectate canale in capacele laterale si in caseta. Legatura stabila dintre tocul ferestrei si glaf este asigurata prin intermediul casetei.

Partile laterale si de jos ale  casetei pot fi ranforsate cu tije de otel. Stabilitatea si rigiditate ridicate ale casetei chiar si pentru latimi mari ale ruloului.

Componente comune pentru toate dimensiunile de caseta  salveaza spatiul de depozitare.rulouri exterioare, rulouri aluminiu,izolatie termica, sistem anti-efractie

Ax din otel ambutisat si galvanizat, inele de plastic care ajuta la protectia lamelei si imbunatateste rularea covorului de lamele pe ax .

Cleme metalice de prindere a covorului de lamele.  Covorul de lamele este format din profilele  ambutisate din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica. Grupul specific acestui sistem este unul dintre cele mai populare profile din Europa : PA 39 datorita latimii echilibrate, iar forma studiata a lamelei implicit gradul de curbura si nervuriile cu care sunt prevazute asigura maximul de functionalitate,  rezistenta si nu in ultimul rand, estetica.

Ghidajul extrudat din aluminiu cu nervuri  pentru ranforsare si perii sertizate pe intregul canal de ghidare.

Lamela finala extrudata din aluminiu cu garnitura pentru etansare si opritori laterali ascunsi care nu deterioreaza caseta la actionarea ruloului. Un sistem format dintr-un arc de torsiune care ridica lamela finala a plasei de insecte incorporate la cel mai inalt punct.  Nu este nevoie de opritoare si de aici cresterea calitatii vizuale.

Izolare Termica Optima : Izolarea  termica a casetei  formata din doua piese compuse din polistiren. Opritoarele de la partea de jos si de sus a izolatiei termice interioare fac imposibila deplasarea celor doua elemente. Sectiunea de jos a  sistemului de izolatiei termica se suprapune ramei  ferestrei, asigurand o izolare completa. Etanseitate totala a ruloui prin utilizarea garniturilor tip perie sertizate pe ambele parti ale ruloului, care imbunatatesc considerabil permeabilitatea la apa si coeficient scazut de pierdere a caldurii.

Poate fi executat cu actionare manuala sau electrica.

 

 

RULOURI ALUMINIU CU PROTECTIE TERMICA CU PLASĂ INSECTE INCORPORATA IN CASETA RULOULUI

Rulourile pentru ferestre sunt eficiente in primul rand, pentru controlarea in mod sanatos a temperaturii din casa. Conform studiilor realizate, s-a demonstrat ca folosirea rulourilor pe timp de iarna poate reduce consumul de energie termica cu aproximativ 10%, iar pe timpul verii  folosirea rulourilor poate face ca un sistem de aer conditionat sa devina inutil.

Rulourile exterioare pot fi aplicate pe tamplaria deja existenta sau pot fi montate in glafurile exterioare rulouri exterioare, aluminiu, caseta rulouri,sistem opotermputin distantate fata de fereastra.

Ele pot fi simple sau cu plase de insecte incorporate, de asemenea, pot fi manuale cu snur sau cu panglica sau electrice cu buton sau cu telecomanda dupa dorinta si specificatia clientului. Materialele utilizate de firma noastra pentru confectionarea rulourilor  exterioare sunt de cea mai buna calitate clasa A, fiind importate din Polonia si Germania.

Prin montarea rulourilor exterioare in locuinta dumneavoastra se imbunatateste atat designul exterior si creste simtitor protectia termica si fonica, cat si cea anti efractie (lamelele rulourilor fiind umplute cu spuma poliuretanica CFT nedaunatoare mediului inconjurator, de diferite latimi)

Lucram cu lamela de 39mm.
In pretul standard puteti alege intre culorile alb și maro, iar optional pentru orice culoare dorita din gama RAL.

Rulourile exterioare va protejeaza si pe ploaie torentiala si pe vant.