Cortizo

Profil Cortizo

 

Sistem Cor-Urban CC cu BT

Sistem cu balamale cu foaie dubla ascunsa de 122 mm,  care are 4 randuri de sticla pentru o totala izolare acustica si  termica.

Posibilitatea folosirii jaluzelei sau a storului in camera interioara (65 mm.) manual sau automat. Permite accesul la aceasta camera pentru curatare si intretinere .

Prezinta un sistem de 4 garnituri pentru imbunatatirea izolatiei acustice si termice,

stem cu balamale cu foaie dubla ascunsa de 122 mm, care are 4 randuri de sticla pentru o totala izolare acustica si  termica.

Sistem Cor-70 CC16 cu BT

Sistem de ferestre cu balamale de 70 mm  a carui capacitate de izolare  marita, cu un coeficient  de transfer termic al tocului de  doar 1,7 W/m²K, este posibila datorita perfectei imbinari si al designului profilelor de aluminiu, barilor de poliamida tubulare de 35 mm, garniturilor de etanseitate tubulare  E.P.D.M.  si unui sistem de spuma din poliolefina fixata perimetral  in canalul  de fixare al sticlei.

Se pot folosi foi drepte si tesite si baghete drepte, tesite si curbate.

Dimensiunile mari de vitrare de pana la  65 mm confera acestui sistem excelente prestatii acustice si termice  pentru ca permite folosirea de sticle de grosimi mari si eficienta energetica.

Sistem Cor-70 Foaie Ascunsa CC16 cu BT

Sistem de fereastra cu balamale de 70 mm cu foaie ascunsa care pastreaza coeficientul termic si profile zvelte.

Datorita designului profilelor care mentin foaia total ascunsa de exterior, in asa fel incat este imposibil de distins zonele fixe de cele cu deschidere, s-a reusit minimizarea sectiunii de profil vazut de aluminiu pana la  70 mm, marind astfel suprafata de vitrare a ferestrei.

 

Sistem Cor-60 CC16 cu BT

Sistem fereastra cu balamale  de 60 mm.  cu  un coeficient de transfer termic de  numai  2,2 W/m²K care s-a obtinut datorita imbinarii si designului profilelor de aluminiu, barelor de poliamida tubulare de 25 mm, garniturilor de etanseitate tubulare  E.P.D.M. si unui sistem de spuma  de poliolefina fixata perimetral pe profilul suport al sticlei.

Se pot folosi foi drepte si tesite si baghete drepte, tesite si curbate

 

Sistemul Cor-80 Industrial cu BT

Noul concept de sistem cu balamale de Canal European este capabil sa atinga nivele maxime de etansare, eficienta energetica si protectie acustica, avand cel mai scurt timp de montaj si fabricare.

Cu o adancime a tocului de 80 mm, acest sistem raspunde exigentelor climatice cele mai severe, aportand un grad excelent de eficienta energetica datorita valorii minime de transfer termic al ferestrei (UH), care poate atinge 0.7 W/m²K.

Aceste valori minime se ating printr-o structura perfect desenata a zonei de bariera termica, cu poliamide tubulare de 45 mm si introducerea profilelor de poliolefina reticulata atat in perimetrul sticlei, cat si in interiorul tocului si al foii.

Extinsa capacitate de vitrare de pana la 65 mm, permite folosirea unei sticle eficiente din punct de vedere energetic, iar prezenta unor grosimi mari si a dublei camere ii confera excelente caracteristici termice si acustice (pana la 46 dB protectie la zgomot), care se exprima printr-o maxima eficienta energetica si un confort desavarsit la interior.

Rezultatele obtinute la incercarile AEV, o definesc prin a fi fereastra cu cele mai bune caracteristici de etansare, permeabilitate si rezistenta la vant, pentru a garanta protectie maxima in fata agentilor atmosferici cei mai defavorabili.

Simplitatea montajului si manopera minima permit o fabricare de serie mare, avand ca si consecinta economisirea de timp si costuri minime.

 

Sistem Cor-70 Industrial cu BT

Sistem de fereastra cu balamale dezvoltata cu scopul de a satisface necesitatile unui anumit segment de piata cu o tamplarie economica, simpla si versatila cu prestatii ridicate.

Avand 70 mm. grosime toc si feronerie de Canal European aceasta inovatie a Departamentului de I+D+I cu un coeficient de transfer termic al tocului de doar 1,2 W/m²K pentru a se putea adapta la diferite conditii climatice si necesitatilor in materie de eficienta energetica.

Datorita modului simplu de montare si necesitatea redusa de mana de lucru permite productia industrializata cu economie de timp si cost.

Foaia si bagheta cu estetica dreapta.

Posibilitatea de vitrare pana la  65,5 mm care permite utilizarea sticlelor economice energetic si grosimi mari, oferind acestui sistem prestatii acustice si termice excelente.