Profil Rehau

Profil Rehau

Sistemele pentru ferestre PVC REHAU

Usi si Ferestre PVC

Sisteme diversificate

 

Exigentele arhitectilor si ale constructorilor referitoare la o fereastra sunt la fel de diverse ca si obiectivele profil rehauconstructiilor asupra carora efectueaza lucrari. Cine doreste sa detina in prezent calitatea de partener competent nu trebuie sa lase nici o problema fara raspuns. De aceea, termopane timisoara va prezinta profilul  REHAU, ce ofera solutii pentru toate cazurile: de la sisteme pentru ferestre standard pana la sistemul certificat de ferestre pentru case pasive. Pentru a fi prezenta pe toate pietele internationale importante, REHAU a elaborat game de produse adaptate cerintelor nationale si regionale.

 

GENEO® – Noua dimensiune in domeniul constructiei de ferestre.Profilul pentru ferestre complet armat, din materialul Hightech RAU-FIPRO®click pentru detalii

Euro-Design 86 plus

Sistemul economic pe adancime de 86 mm pentru o izolare foarte buna

click pentru detalii

REHAU Brillant-Design 6 camere

Sistemul de profile cu adancime constructiva de 70 si 80 mm pentru constructii de calitate

REHAU Brillant-Design

Sistemul cu garnitura mediana pe adancime constructiva de 70 mm pentru constructia superioara de locuinte

REHAU-Euro-Design 60 

Alternativa economica pe adancime constructiva de 60 mm pentru solicitari de baza in constructia de obiecte

click pentru detalii

REHAU Euro-Design 70

Izolatie termica eficienta pentru constructii de locuinte si birouri

click pentru detalii

Sisteme de profile pentru usi exterioare

Usa de intrare reprezinta cartea de vizita a casei. Pentru a indeplini aceasta exigenta, REHAU ofera solutii sofisticate, cu design modern sau clasic. Impreuna cu sistemele de profile pentru ferestre REHAU, se creeaza o imagine de ansamblu de calitate si coerenta a obiectivului.

ferestre pvc, usi pvc, profile pvc Timisoara

 

 

Sistemul de profile pentru usi REHAU Brillant-Design pentru case pasive. Primul sistem de profile din PVC certificat pentru case pasive cu sau fara sectiune de sticla

 

 

feronaria maco roto nt

Sistemul de profile pentru usi REHAU Brillant-Design. Sistemul pe adancimea constructiva de 70 mm pentru cele mai inalte exigente de design si functionalitate

 

 

 

profil rehau usi exterior si interior

 

Sistemul de profile pentru usi de intrare REHAU Thermo-Design. Sistemul clasic pe adancimea constructiva de 60 mm pentru constructii de obiecte

 

 

 

FERONERIE MACO

FERESTRELE PROFIL REHAU  foloseste pentru echiparea tamplariei pvc rehau feronerie MACO, lider de necontestat atat in producerea de feronerie pentru usi si ferestre pvc cat si in multe alte domenii de activitate.
Avantajele Feroneriei MACO

 1. Feroneria MACO Multimatic are o rezistenta la coroziune ridicata (producatorii de ferestre de pe litoralul Marii Negre folosesc feroneria maco deoarece este cea mai rezistenta de pe piata in conditii saline )
 2. Balamalele feroneriei MACO Multimatic sustin 120 KG in comparatie cu celelalte feronerii care sustin 80-100 KG
 3. Balamaua inferioara a feroneriei MACO Multimatic este reglabila in 3 directii ( 3D )
 4. Boltul balamalei este antiefractie. Nu poate fi scos decat in conditii speciale. Balamalele au o bucsa din teflon care nu permit ca boltul sa cada in timp. Boltul ramane blocat in primul lagar al balamalei.
 5. Feroneria MACO Multi-matic este echipata cu sistem impotriva actionarii gresite cu rol de asezare a cercevelei pe toc ( reglaj pe verticala ). In conditiile in care fereastra se deregleaza in timp, sistemul impotriva actionarii gresite aduce cerceveaua in pozitia reglata in momentul montajului
 6. Rolele de inchidere tip ciuperca a feroneriei MACO Multi-matic se pot regla pe inaltime (autoreglabile )
 7. Rolele de inchidere tip ciuperca au o frecare mult mai mica pe contraplaca fata de cei clasici. (actionare mai usoara a feroneriei )
 8. Feroneria MACO Multi-matic este echipata standard cu microventilatie in trepte
 9. Opozantul de pe toc este tip antiefractie
 10. La ferestrele in 2 canaturi, canatul inactiv va fi actionat dintr-o singura manevrare cu ajutorul unei parghii centrale. ( nu vor mai fi 2 actionari sus si jos )
 11. Feroneria MACO Multi-matic este garantata de PRODUCATOR pentru 20.000 de cicluri inchidere-deschidere fata de G-U care este garantata pentru 15.000 de cicluri
 12. MACO este unul dintre liderii europeni in productia de feronerie
 13. Feroneria MACO Multi-matic este tratata special cu Crom printr-un procedeu numit SILVER Lock. Parafinarea feroneriei este o inovatie MACO si realizeaza uniformizarea acoperirii feroneriei. Beneficiind de aceste doua procedeee, feroneria MACO are un coeficient de frecare intre elementele sale mult mai mic ducand la o durata de viata extinsa.
 14. Feroneria MACO Mult-imatic este produsa 100% pe teritoriul Austriei, la fabricile din Triben si Salzburg
 15. Feroneria MACO Multi-matic poate fi echipata si cu maner fals + blocaj. Acest sistem se monteaza doar pe opozantul de pe toc. Are un avantaj sporit in momentul montarii ferestrei.
 16. Odata cu introducerea feroneriei MACO, Fabrica Nicomi promoveaza in standard echiparea ferestrei cu maner Hoppe 17. Feroneria MACO Multi-matic este agrementata la Rosenheim
 17. Feroneria MACO Multi-matic ofera o gama variata de solutii pentru realizarea de deschideri oscilobatante pe forme neregulate.

Roto NT

Cea mai vanduta feronerie oscilo-batanta din lume

Sistemul nostru oscilo-batant de calitate superioara Roto NT pentru profile din lemn si PVC, pentru cele mai diverse forme de ferestre, stabileste pretutindeni standarde ca lider de piata si tehnologie si indeplineste cele mai inalte cerinte de siguranta, confort in utilizare, durabilitate si design.

Toate componentele din sistemul modular ROTO NT se imbina perfect si se pot combina in diverse moduri pentru a putea indeplini cu flexibilitate cele mai diverse dorinte ale clientilor. Astfel pot fi realizate toate tipurile de ferestre cu un spectru de componente relativ mic.

Chiar si versiunea de baza a feroneriei dispune de un inalt grad de siguranta mecanica si confort si se optimizeaza individual cu un numar mic de elemente, usor de prelucrat. La cerere este posibila orice echipare.

Potrivit pentru

 • Ferestre cu simpla si dubla deschidere din lemn sau PVC
 • Greutate a cercevelei pana la 130/150 kg cu balamale standard Roto NT

Termopane Timisoara va asteapta si va ofera cat mai multe informatii si produse de inalta calitate.