Profil KBE

Profil KBE

The specified grid gallery id does not exist.

Ca si adulti ne revine sarcina sa identificam pericolele la care sunt expusi copiii nostri. Chiar daca pentru noi casa pare un loc sigur, paradoxal, conform statisticilor, pentru cei mici acesta este locul cel mai periculos. Neastamparati si curiosi, ei nu sunt constienti de pericole si incearca in permanenta lucruri noi, chiar daca asta inseamna incalcarea interdictiilor pe care noi am incercat sa le stabilim cu ei.

Ferestrele si usile reprezinta un pericol pentru cei mici, mai ales daca acestea se afla la etaj.

Vremurile in care ne protejam copii cu gratii interioare pentru a nu a avea acces la fereastre, au trecut.
In prezent exista sisteme de feronerie performante ce asigura protectie la deschidere. Aceste sisteme sunt destinate pentru zone in care copii au acces la ferestre, pentru spatii publice sau orice alta zona in care deschiderea ferestrei poate reprezenta un risc de cadere de la inaltime.

Termopane Timisoara dispune de sistem de feronerie, acesta fiind  prevazut cu un maner cu cheie, care, in pozitia blocat, permite rotirea manerului la 90 de grade. In aceasta pozitie, fereastra se deschide doar pe batant, putandu-se asigura ventilatia si aerisirea incaperii. Deschiderea larga a ferestei (prin oscilatie) se face doar prin rotirea cheii in pozitia deschis. In aceasta pozitie manerul se poate rotii in sus, la 180 de grade.

In cazul spargerii sticlei, pentru a evita ranirea prin taiere, va recomandam sa folositi atat catre interior cat si catre exterior, o sticla laminata, formata din doua foi de sticle lipite pe una sau mai multe folii de polivinil butiral (PVB). Cu cat este mai mare numarul de folii de PVB, cu atat creste nivelul de securitate al geamului.