Profil Salamander

Profilele PVC MARCA  SALAMANDER

Toate profilele din material de plastic sunt profile multicamerale din PVC –U (policlorura de vinil), cu o capacitate de sarcina mare, cu grosimi minime garantate ale peretilor. Camerele mari de rezistenta servesc la preluarea armaturilor de otel. Profilele sunt disponibile spre livrare in culoarea alb. Colorarea se realizeaza cu ajutorul unor folii rezistente la intemperii si fotostabile, ce sunt aplicate permanent pe profile.
profilele din PVC SALAMANDER sunt extrudate din PVC-U de inalta calitate.
– PVC-U este un material neutru, inofensiv pentru oameni din punct de vedere fizic si chimic.
Ferestrele din PVC-U ofera o functionare de lunga durata (decenii) fara a fi necesare costuri mari pentru intretinerea lor.


Profil SALAMANDER – STREAMLINE 76  (profil 7 camere )

Ferestrele si usile realizate impreuna cu colaboratori nostri  in sistemul de profile SALAMANDER STREAMLINE 76 combina avantajele unice oferite de acesta cu o feronerie performanta de ultima genprofil salamander 7 camereeratie – ROTO NT – si cu vitraje performante de pana la 40 mm latime, mentinand aspectul estetic deosebit al tamplariei.

Sistemul de profile din PVC SALAMANDER STREAMLINE SL76 este din anumite puncte de vedere unic in comparatie cu competitorii din clasa sa. Culoarea, ALB SALAMANDER, caracterizeaza si deosebesc profilele PVC fabricate de Compania SALAMANDER de celelalte profile, latimea constructiva de 76mm.
Nu numai designul sistemului de profile Salamander este impresionant ci si tehnologia incorporata care imbunateste semnificativ confortul vietii si reduce costurile pentru energie. Sistemul pentacameral, cu o latime constructiva de 76mm, confera o excelenta izolare termica, ranforsari din otel zincat de dimensiuni generoase, asigura stabilitate. Sistemul de garnituri duble, integrate in procesul de productie, nu lasa nici o sansa zgomotului si frigului.
Suprafata cu o structura de mare densitate face STREAMLINE SL76 rezistent la intemperii si foarte usor de curatat. Tamplaria fabricata din STREAMLINE  76 este una cu calitati deosebit de avantajoase, caracterizata printr-un design elegant si proprietati de izolare termica si fonica superioare, intr-un cuvant COMPETITIVA. Combinatia dintre profilele Streamline, feroneria ROTO NT de ultima generatie si vitrajele performante care pot avea latimi de pana la 40 mm determina cea mai performanta fereastra din PVC existenta la ora actuala.


Profil SALAMANDER – bluEvolution 92

Fereastra viitorului. Perfectiune – Made in Germany. Nu doriti sa faceti compromisuri atunci cand vine vorba de confortul casei si de optimizarea consumului de energie. Nici nu trebuie, le puteti avea pe amandoua.bluevolution92 profil salamander

Sistemul bluEvolution reprezinta in sine o noua clasa de profile conceput avand ca obiectiv coeficientul de transfer termic al ferestrei in intregime. Cu cat acest e mai mic cu atat confortul Dumneavoastra creste si costurile de incalzire scad.

Pentru ca bluEvolution este orientat spre viitor, are design-ul pragmatic al urmatoarei generatii de ferestre. Combinat cu inaltimea mica de numai 118 mm care permite suprafete vitrate mari, indeplinind toate criteriile ecologice si venind cu o suprafata superdensa reprezinta perfectiunea – made in Germany.

Adancimea de constructie (92 cm), numarul de camere (6) si aranjarea lor inteligenta, cele trei garnituri de etansare influenteaza crucial performantele tehnice. Chiar in versiunea standard a ferestrei se poate atinge o valoare Uw de 0.83 W/m2K. Cu armaturi termice si geam termopan de inalta izolatie putem atinge valori de 0.73 W/m2K care depasesc standardele pentru case pasive. Datorita conceptiei inteligente puteti folosi un pachet de sticla cu o grosime de 52 mm.

Ferestrele și ușile, realizate din sistemul de profile PVC SALAMANDER bluEvolution, reprezinta cea mai avansata tehnologie disponibila pe plan mondial la momentul actual in domeniul tamplariei din PVC. Trei linii directoare au fost urmarite in conceperea acestei serii de profile:

PROTECŢIA CLIMATULUI, EFICIENŢĂ ENERGETICĂ, PROTECŢIA MEDIULUI.

Sistemul de profile bluEvolution este dedicat pentru fabricarea unor ferestre de nouă generaţie. Combinatia dintre profilele Blueevolution, feroneria ROTO NT de ultima generatie si vitrajele performante care pot avea latimi de pana la 52 mm determina cea mai performanta fereastra din PVC existenta la ora actuala.
Compania SALAMANDER, a proiectat şi produce acest sistem pentru cei ce doresc ferestre prin intermediul carora pot economisi costuri la energie, să contribuie la protejarea climatului.
– o fereastră care corespunde celor mai mari exigenţe
– un aspect modern al ferestrelor
– o fereastră ce beneficiaza de o constructie solida si durabila
– Culoarea, ALB SALAMANDER, caracterizează şi deosebeste profilele PVC fabricate de Compania SALAMANDER de celelalte profile
– Lăţimea constructivă de 92 mm.

Noua generaţie de ferestre este combinaţia perfectă între tehnologia de vârf inovativă şi convenţională.
Lăţimea constructivă unică de 92 mm combinată cu spaţiul de vitrare care permite montarea unor pachete de sticlă termoizolată, până la lăţimea de 52 mm, aduce o protecţie termică imbatabilă şi cea mai bună eficienţă energetică.
Lăţimea îngustă vizibilă de 118 mm, oferă spaţii vitrate generoase care la rîndul lor aduc câştiguri solare printr-un grad ridicat de incidenţă a luminii, aspect deosebit de important în cazul ferestrelor montate la case pasive .
Clasa RAL ,,A” pentru toate profilele din sistem, cea mai bună calitate de marcă fabricată în Germania. Pe lângă alb sunt disponibile ferestre într-o gama variata de decoruri imitatie lemn si nuante RAL ce acopera toata gama de cerinte existente pe piata tamplariei termoizolante.


Profil SALAMANDER – bluEvolution 82

Perfectiune Made in GermanyBluevolution82

Profile Tîmplarie PVC cu 6 camere de izolare termica

– Latimea profilelor din PVC: 82mm (adancime de montaj)
– Design modern drept
– Armatura din otel zincat
– Curatire usoara
– Etanseitate ridicata a ferestrei la vant, ploaie si praf
– Sunt disponibile cercevele de usi 115-130 mm care permit realizarea de usi de balcon precum si de usi de trafic intens.

Geam (pachet sticlă)
– ferestre echipate cu geam triplu (44 mm )

Garnituri
– din cauciuc siliconat
– 3 garnituri de etansare sudabile( 3 nivele EPDM) de culoare gri deschis pentru profilele albe si negre pentru profilele colorate

Feronerie
– Roto NT
– clasa de siguranta la efractie CLASA 2.

Balamale
– capace de balamale asortate de culoare alba, maron, titan mat, bronz deschis si bronz inchis

Produse:
– ferestre
– usi de balcon
– usi interioare
– usi exterioare (inclusiv paneluri ornamentale)
– balcoane, terase

Noua generatie a sistemului Blu Evolution are o structura inovativa cu 6 camere, adâncime de 82 mm si este conceputa folosind o tehnologie sofisticata privind etansarea Aceasta conduce la o protectie termica optima oferind cea mai buna eficienta energetica.

Folosirea aceleasi ranforsari metalice pentru toc, cercevea, teu si stulp asigura o prelucrare mult mai usoara.

Izolarea termica a ferestrei Blu Evolution 82 este excelenta pentru ca garnitura mediana îmbunatateste proprietatile termice si acustice si ofera o protectie sigura împotriva vantului si ploii.


Profil SALAMANDER – BRUGMANN bluEvolution 73

Tâmplaria PVC cu Sistemul de profile Brugmann oferă protecţie optimă la vânt şi ploaie. Cele 5 camere ale profilului şi grosimea de construcţie de 73 mm împiedică pierderile de căldură. Grosimea profilului permite montarea de geamuri cu o grosime de până la 40 mm ce garantează o termoizolaţie corespunzătoare a sistemului.

Profilele Salamander Brugmann respectă cerinţele actuale de calitate şi design. De asemenea, char anticipează deja cerinţele ce vor fi stabilite în viitorul apropiat, prin construcţia sa modernă, oferind o multitudine de soluţii constructive.

Garniturile de etanşare sunt neîntrerupte la colţuri (fiind sudabile) şi oferă protecţie la intemperii. Profilul permite folo­sirea de armături solide, care asigură stabilitate, iar elementele de siguranţă ale feroneriei sunt prinse în armătură.

La baza crearii profilurilor de PVC sistemul AD sunt traditiile testate in timp BRUGMANN si ideile inovatoare SALAMANDER.

Sistemul de profile PVC BRUGMANN AD prezinta un sistem cu adancimea profilului de 73 mm si sunt ideale pentru conditiile climaterice din tara noastra, produsele din acest profil, prezinta o buna izolare termica si fonica.

– lăţimea profilurilor 73 mm,
– 5 camere de izolare,
– garnituri sudabile cu 2 camere de izolare.

Sistemul de ferestre Brügmann bluEvolution 73 este adecvat tuturor cerinţelor dvs. privind un design de fereastră ambiţios: Suprafeţele excepţional de compacte fac ca profilul să nu fie doar foarte uşor de întreţinut, ci oferă şi o durată de viaţă excepţională. Sistemul de profiluri previne formarea punţilor termice şi oferă astfel o reducere substanţială a facturii energetice. Structura ingenioasă a profilului cu inserţii mari de oţel, asigură în plus şi o stabilitate şi o siguranţă în funcţionare excepţionale pentru ferestrele din material sintetic


Pentru mai multe informatii  ne puteti contacta, iar echipa Termopane Timisoara va va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Usi interior/exterior cu profil Salamander