Feronerie MACO

FERESTRELE PROFIL REHAU  folosesc pentru echiparea tamplariei PVC  Rehau feronerie MACO, lider de necontestat atat in producerea de feronerie pentru usi si ferestre pvc, cat si in multe alte domenii de activitate.

feronerie MACO termopane Timisoara

Feronerie MACO – Avantaje:

1. Feroneria MACO Multi-Matic are o rezistenta la coroziune ridicata (producatorii de ferestre de pe litoralul Marii Negre folosesc feroneria Maco, deoarece este cea mai rezistenta de pe piata in conditii saline).

2. Balamalele feroneriei MACO Multi-Matic sustin 120 KG in comparatie cu celelalte feronerii care sustin 80-100 KG.

3. Balamaua inferioara a feroneriei MACO Multi-Matic este reglabila in 3 directii (3D).

4. Boltul balamalei este antiefractie. Nu poate fi scos decat in conditii speciale. Balamalele au o bucsa din teflon care nu permit ca boltul sa cada in timp. Boltul ramane blocat in primul lagar al balamalei.

5. Feroneria MACO Multi-Matic este echipata cu sistem impotriva actionarii gresite cu rol de asezare a cercevelei pe toc (reglaj pe verticala). In conditiile in care fereastra se deregleaza in timp, sistemul impotriva actionarii gresite aduce cerceveaua in pozitia reglata in momentul montajului

6. Rolele de inchidere tip ciuperca a feroneriei MACO Multi-Matic se pot regla pe inaltime (autoreglabile).

7. Rolele de inchidere tip ciuperca au o frecare mult mai mica pe contraplaca fata de cei clasici. (actionare mai usoara a feroneriei).

8. Feroneria MACO Multimatic este echipata standard cu microventilatie in trepte.

9. Opozantul de pe toc este tip antiefractie.

10. La ferestrele in 2 canaturi, canatul inactiv va fi actionat dintr-o singura manevrare cu ajutorul unei parghii centrale (nu vor mai fi 2 actionari sus si jos).

11. Feroneria MACO Multi-Matic este garantata de PRODUCATOR pentru 20.000 de cicluri inchidere-deschidere fata de G-U care este garantata pentru 15.000 de cicluri.

12. MACO este unul dintre liderii europeni in productia de feronerie.

13. Feroneria MACO Multi-matic este tratata special cu Crom printr-un procedeu numit SILVER Lock. Parafinarea feroneriei este o inovatie MACO si realizeaza uniformizarea acoperirii feroneriei. Beneficiind de aceste doua procedee, feroneria MACO are un coeficient de frecare intre elementele sale mult mai mic, ducand la o durata de viata extinsa.

14. Feroneria MACO Multi-Matic este produsa 100% pe teritoriul Austriei, la fabricile din Triben si Salzburg.

15. Feroneria MACO Multi-matic poate fi echipata si cu maner fals + blocaj. Acest sistem se monteaza doar pe opozantul de pe toc. Are un avantaj sporit in momentul montarii ferestrei.

16. Odata cu introducerea feroneriei MACO, Fabrica Nicomi promoveaza in standard echiparea ferestrei cu maner Hoppe 17. Feroneria MACO Multi-Matic este agrementata la Rosenheim.

17. Feroneria MACO Multi-Matic ofera o gama variata de solutii pentru realizarea de deschideri oscilobatante pe forme neregulate.